Dagverhuur

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u deze locatie verder aankleden? Dan bent u bij Pinball Palace aan het juiste adres.

U kunt bij ons namelijk ook nagenoeg elke amusementsmachine huren. Dit kan voor één dag maar ook voor een aantal weken.  Wij helpen u, waar gewenst, met het samenstellen van de juiste machines voor uw evenement of locatie. Indien u meerdere machines op één locatie wilt gebruiken zal dit vanzelfsprekend resulteren in een nog betere prijsstelling per product.

Al onze machines worden met de grootst mogelijke zorg geplaatst en zeer goed onderhouden. Door u hierin geheel te ontzorgen, kunt u optimaal genieten van het spel waar het voor bedoeld is.

Wij nodigen u graag uit om een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen!

Guitar Hero €200,00 per dag

CRAZY GUITARS voor op uw feesten en partijen is deze Guitar Hero arcade. Laat je gitaar kunsten zien op deze originele guitar hero arcade. Word jij de beste gitarist van de avond?

Info aanvragen

TERMINATOR DE GAME €350,00 euro per dag

De speler speelt de rol van John Connor van de terminator film in de oorlog tegen de machines van Skynet. Je kunt kiezen uit 2 missies: het doel van de eerste missie is om het geheime laboratorium van Skynet te vinden en te vernietigen Heb je altijd een stoere held willen zijn, huur dan deze game en laat de gasten op je feest zien dat jij de grootste held bent!

Info aanvragen

Moderne dancemachine 2 spelers €275,00 per dag

Dit is tot op de dag van vandaag een rage in Azië. Daar zijn ze erg goed in deze game. Buiten dat het een leuke game is krijg je ook nog de nodige beweging. Begin als amateur en eindig als expert. Zoek eens op you-tube naar filmpjes met op dit soort machines. Je lacht je een scheur. Ook op jou feest zullen de mensen in een scheur liggen met deze machine!

Info aanvragen

Moderne Videogame old school €150,00 per dag

Mooie en goed onderhouden videogame voor 1 dag. Deze videogames worden op gratis spelen geplaatst. Inclusief 60 OLD school games zoals PACMAN-GALAGA-DONKEY KONG en nog vele andere

Prijs is excl 21% BTW en Excl transport 

Info aanvragen

Moderne Flipperkast €150,00 per dag

Mooie en goed onderhouden flipperkast voor 1 dag. Deze flipperkasten worden op gratis spelen geplaatst.

Prijs is excl 19% BTW en Excl transport 

Info aanvragen

tafeltennis tafel inclusief batjes en ballen €125,00 per dag

altijd leuk en gezellig samen tafeltennissen

Info aanvragen

Voetbaltafel deluxe €125,00 euro per dag

zware voetbaltafel op vrij spel of 0,50 euro

Info aanvragen

Catch the Light €150,00 per dag

Speel deze skill game. wie slaat de verlichte knoppen het snelst uit. druk niet op de verkeerde knop want je punten gaan er weer vanaf

Info aanvragen

Grijpkraan machine €150,00 per dag

moderne grijpkraan machine. Geef uw klanten een munt en laat ze iets winnen. u kunt kiezen voor altijd prijs mode of een win kans van 1 op de ?? . leuke publiekstrekker en geeft veel vermaak op uw stand of evenement.

Info aanvragen

Moderne boxmachine €250,00 per dag

versla je concurrent en haal de hoogste score. Leuke en ludieke manier om klanten te trekken of te vermaken

 

Info aanvragen

Moderne Airhockey €250,00 per dag

moderne airhockey groot model

Info aanvragen

Informatie aanvragen

De velden met een * zijn verplicht.