Voetbaltafel

Ook voor uw voetbaltafels zijn wij het juiste adres. Wij gebruiken GARLANDO voetbaltafels. Deze robuuste tafels zijn van een hoge kwaliteit.

Deze tafels bewijzen al jaren dat tafelvoetbal nog steeds een leuke activiteit is voor jong en oud. We hebben de keuze uit diverse modellen

 

Deutsche Meister GRANDE LUXE €1900 ex btw

De populaire en paradepaardje van de Deutscher Meister met muntinworp is weer terug ! In de horecawereld een zeer gewilde voetbaltafel.

Deutscher Meister Grande Luxe is grondig aangepakt om de kwaliteit te waarborgen. Zo is het slot verandert en werkt men met een nieuwere mechanische muntproof.

Verder bevat de voetbaltafel 16 mm stangen, leg levellers ( tafel is dan waterpas te verstellen ) en heeft het een unieke lagering die zorgt voor optimaal speelplezier !

Deze tafel kan optioneel gemonteerd worden bezorgd en geplaatst, zodat u direct kunt spelen. (plaatsten alleen op begane grond, mits er een lift aanwezig is)

- 10 x voetballetjes
- 2 scoretellers

U kunt kiezen tussen een modern frisse zwarte kleur of u gaat voor de prachtige eiken voetbaltafel.

Info aanvragen

Garlando voetbaltafel De luxe Export €1650 ex btw

Deze voetbaltafel heeft gegoten poppen en een mechanische muntproef. Zonder glasplaat

Info aanvragen

Garlando voetbaltafel OLYMPIC €1495,00

Mooie machine met gegoten poppetjes met glasplaat

Info aanvragen

Garlando voetbaltafel coperto de Luxe

Garlando coperto de luxe is de topper uit ons assortiment. Deze machine heeft self/locking man en daarbij een glasplaat. Wordt geleverd met een electromechanische muntproef of een electronische.

Info aanvragen

Informatie aanvragen

De velden met een * zijn verplicht.