Meld je aan voor de laatste nieuwtjes

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes. Schrijf u hier dan in.

Verkoop

Wij zijn de leverancier voor u als het gaat om amusementsapparaten, zowel nieuw als gebruikt. Wij leveren aan bedrijven en particulieren van jukebox tot éénarmige bandiet. Al onze machine´s worden speelklaar verkocht.

Bekijk ons aanbod

Verhuur

Bij Pinball Palace kunt u terecht voor het huren van amusementsmachines.

Wij hebben een ruim aanbod aan machines waaronder: flipperkasten, jukeboxen, videogames en race simulators. Een ruime keuze voor korte en langere periodes.

Bekijk ons aanbod

Exploitatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw kansspel en amusement? Pinball Palace beschikt over de juiste expertise en ervaring op het gebied van het plaatsen van deze machines binnen uw onderneming.

Bekijk ons aanbod

Stern Pinball Dealer

sternpinball

Reparatie

Pinball Palace heeft een eigen technische dienst met een jarenlange ervaring in het herstellen van amusementsmachines. Wij kunnen nagenoeg iedere machine repareren en eventueel reviseren. Dit doen we waar mogelijk met de orginele materialen waarover we nog volop beschikken. Heeft u een storing in uw flipperkast of is uw videoarcade deffect, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgaaf. OOK VOOR PARTICULIEREN
Reparatie verzoek

Informatie aanvragen

De velden met een * zijn verplicht.